Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔
shhh

Nu knäcker vi myterna!

Myt 1: Du kan bli av med porerna.

Sanningen är att man faktiskt inte kan bli av med pormaskar för gott, däremot kan man få porerna se mindre synliga ut. En por är en öppning av en hårfollikel och beroende på hur hög/låg talg produktion man har. Har du tex hög talg produktion har du troligtvis mer och synliga porer, lägre talproduktion- mindre synliga porer. Storleken beror oftast på genetik och hormoner – någonting som vi individer inte kan kontrollera alls.

Du kan tex investera i exfolierande produkter tex BHA syror kan få porerna se mindre synliga ut. klicka här

Myt 2: Du måste djuprengöra huden varje dag/ peela dig 2-3 gånger i veckan.

Man bör inte störa hudens goda bakterieflora i onödan. Huden har även egna fetter som är bra för huden och får inte överbehandlas. Överbehandla inte huden överdrivet då du istället kan få ”rebounds”, håll dig till rekommendationer och hudens tolerans.

Myt 3: Lashlift kan aldrig skada dina fransar.

Fransarna kan ta stryk av alla typer av behandlingar, oavsett märke! Vissa märken löper större risk än andra, då det oftast innehåller halter av ”uppluckrande/basiska” ämnen. Halter och ingredienser kan skilja sig beroende på olika märken.

Mycket ligger även på utföraren, genom att utföra korrekt behandling för varje individ är viktigt. En rekommendation till er är att alltid kolla upp om utföraren är utbildad och har ett certifikat samt att hen jobbar med kvalitets säkra produkter.

Sist men inte minst finns det alltid en liten risk att du som kund råkar göra något tokigt som kan påverka resultatet, viktigt att alltid följa utförarens efterråd.

Har det hänt dig eller ska du göra en behandling? Rekommenderar vi dig att handla hem Keratinmascaran- all day everyday som efterbehandling oavsett om du är nöjd med din lashlift eller inte.

Boka din Yumilashes behandling: klicka här

Myt 4: Du tappar inte ögonfransar

Du tappar fransar, på så sätt bytts dina fransa ut. Ja du läste helt rätt, vi har något som kallas för växtcykeln, detta sker i tre olika faser, där dina fransar succesivt byts ut. Genom att använda samtliga PER LEI produkter får du mer återfuktade och bättre fransar/bryn på sikt, på så sätt känns det som det förlänger växtcykeln.

Myt 5: Dina fransar växer mer/fortare om man klipper dem.

Detta är en myt. Vill du ha längre och bättre fransar?! kan jag tipsa dig om att investera i ett serum – more is more, isället för att klippa dem 😊.

Myt 6: Man måste ha dag och nattkräm!

Vill du hålla det simpelt kan du tex använda nattkrämen både morgon och kväll om den endast har återfuktande egenskaper, tänk på att SPF-skydd inte finns i nattkrämer och att du inte glömmer att avsluta med det i din rutin, däremot vill du använda en kräm med aktiva ingredienser så är det bättre att använda en separat nattkräm med dessa, då det är under natten din hud kan ta till det bäst.

Vissa nattkrämer skall specifikt endast användas under natten, fråga din hudterapeut om det.

Detta är min favorit fuktkräm, fungerar som dag och natt klicka här

Har du några funderingar kan ni alltid ställa frågor till:

info@skinbeautysweden.se

Share this post

Dela på facebook