Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔
airdrop

När dröm blir till verklighet

NYHET!

Strax över 2 år har jag arbetat med något jag aldrig kunnat tro skulle bli en verklighet! Jag försöker få ihop ett inlägg om hela resan hit, men det är nästintill omöjligt, då det är alldeles för mycket och säkert hälften redan är bortglömt. Lite som att föda barn. Under tiden är det hårt arbete men efteråt känns allt som en lättnad och ren glädje.

I denna stund som jag skriver detta inlägg faller glädjetårar ner för min kind. Jag kan inte fatta det själv då jag har varit fullt upptagen för att allt ska vara perfekt. Vi är 3 kvinnor som slagit ihop våra kloka huvuden och gjort det absolut bästa varumärket någonsin. Tillsammans är inget omöjligt! 

Låt mig presentera ett helt nytt varumärke!

Jag Carolina är en av grundarna till Per Lei – För Henne på Italienska, ett svenskt skönhetsmärke med fokus på ögon och bryn. Vi vill skapa ett svenskt digitalt helhetskoncept med kunden i fokus. PER LEI är inspirerad av popkonst, där starka färger ofta kolliderar. 

Nu kan ni vara först ut med att säkra era produkter genom att lägga en ”PRE- ORDER” på hemsidan redan idag! 

http://www.perleisweden.com

Våra tre första produkter ut är: 

  • LASH SERUM – ”MORE IS MORE” ett vårdande frans och bryn serum som ger ökad volym och stimulerar tillväxten, utan att torka ut eller skada fransarna på sikt. 
  • KERATINMASCARA – ”ALL DAY EVERY DAY En multifunktionell transparent keratin mascara en riktig  booster till fransar och bryn. Ger näring och keratin. Nu behöver du inte lägre vara begränsad, du kan till och med vara fin när du tex ska träna, semestra eller bara vill hålla det simpelt om dagarna. 
  • BLACK MASCARA – ”THE LITTLE BLACK”  En volym mascara som samtidigt  separerar med dess olika finesser, vårdar, stärker fransarna och ökar naturligt pigmentet i fransarna vid daglig och regelbunden användning. 
Dagen vi precis fick hem våra första produkter, med kaffe-koppen i handen och ny duschat hår, var jag tvungen att knäppa en bild.

Glöm inte att använda koden ”SKINBEAUTY15” för att få hela 15% vid din första beställning💕

Love// Carolina Bulut

Co-founder at Per Lei, Scientific and Education

Share this post

Dela på facebook