Fri frakt över 100kr ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔

ålder

Mogen hy

Har du tappat din spänst och känner att huden är livlös? Nu har kanske även linjerna börjat träda fram och blivit mer synliga, runt mun och ögon är de vanligaste ställena det brukar synas först på i ansiktet. Denna process kallas för en åldrad och mogen hy, det som sker är att fibrerna i huden (kollagen och elastin) ständigt tänjs ut och bryts ner vilket resulterar i att huden förlorar sin fasthet och fyllighet och med åldern går allt mycket saktare vilket bidrar med återbyggandet tar längre tid än när du var ung.  Man kan inte stoppa åldrandet helt, men med rätt produkter och livsstil kan man bromsa den något. När huden åldras stannar även hudens naturliga talg produktion av och huden blir torrare och stramare, även solfläckar och pigmenteringar uppstår. Fuktnivåerna sjunker även den då huden tappar sin förmåga att hålla fukten kvar inne i huden. Den kan kännas tråkig ibland även glåmig, gråaktig, matt och livlös.

Tips:

Nu kan det vara hög tid för att hitta rätt antiage produkter. Ät dig vackrare, antioxidanter får inte glömmas bort för skydda och stärka inifrån. Fukta och skydda på ytan satsa på A, C, E vitaminer i din hudvård. Image max serie är en av dem serierna som jobbar effektivt på fina linjer.

Undvik/uteslut:

Att tänka att bli gammal är inget fult det är vackert att åldras, tro inte att krämer får allt att försvinna, var realistisk! Det kommer hjälpa dig på vägen att vi bevarar och bromsar det som är möjligt.

Behandlingar:

Kicka här för rekommenderade produkter

Share this post