Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔

Köpvillkor & integritetspolicy

Hos SkinberautySweden.se, Webshop köper du dina varor genom vår Internetbutik. Du får alltid en orderbekräftelse via e-post. För att handla måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina föräldrar göra beställningen. Du väljer själv om du vill prenumerera på våra nyhetsbrev och sms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i våra nyhetsbrev.

Frakt
Hos oss på SkinbeutySweden har du alltid fri frakt och snabba leveranser.

Hämta i vår SkinbeutySweden Butik
Vill du hämta din order i vår SkinbeutySweden butik, packad och klar snabbt och enkelt hämtar du den i vår butik, fraktfritt givetvis. Då väljer du det fraktalternativet i kassan, Välkommen!

Leverans
Vi levererar produkter snabbt och säkert med Postnord. Du måste ange rätt mobilnummer och mailadress vid beställningen för att kunna få en avisering när det är dags att hämta din order. Ditt paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar.

Vid mindre försändelser skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt mellan 1-4 arbetsdagar, dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer, högtider, Black Friday. Om du vill veta mer om när dina varor kommer så är du välkommen att höra av dig via e-post eller telefon. Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Om dina varor mot förmodan blir försenade kontaktar vi dig. Som konsument har du skyldighet att undersöka och säkerställa att leveransen stämmer överens med det du har beställt innan du bryter förpackningen på varan eller varorna. Återkom till oss inom 14 dagar om något inte skulle stämma.

Garanti
SkinbeutySweden är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken på Skinbeutysweden.se och på våra salonger. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. SkinbeutySweden lämnar inga ytterligare garantier utöver den som har specificerats av tillverkaren.

Betalsätt
Att göra en beställning medför ett betalningsansvar för det du har beställt. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

1. Kreditkort – Du kan betala med VISA och Mastercard.

2. Direktbetalning från bank – Betala säkert direkt från din bank. I kassan väljer du bank och blir sedan skickad vidare till din banks inloggning. Där loggar du in med din säkerhetsdosa eller säkerhetskod och betalningen sker direkt från ditt konto. De banker som vi har avtal med är: Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank.

3. Faktura – Betalningsvillkoret är 14 dagar och det är gratis. Fakturan kommer på mail per automatik, vill du hellre ha den i pappersform i ditt paket väljer du detta när köpet genomförts till en kostnad av 5 kr. Vid försenade betalningar tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr samt samt dröjsmålsränta med 8 % + referensräntan. Du kan kontrollera din fakturastatus på www.faktureramig.se.

4. Klarna Konto – Delbetala från 50 kr/mån! Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

  • Få alltid varan innan du betalar
  • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
  • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
  • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr (räntan är avdragsgill).

5. Klarna – Handla nu, betala sen. Nu kan du göra dina inköp i lugn och ro och betala först i slutet av nästa månad. Med Klarna kan du handla nu men betalar först i slutet av nästa månad till 0% ränta.

En uppläggningsavgift på 29 kr/köptillfälle tillkommer.

Effektivränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 4 månader är 1,75%. Din totalkostnad blir 5029 kr. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Länk till Klarnas Allmänna villkor.
Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.
Länk till Klarnas cdn-hostade villkor.

Öppet köp
Som kund har du rätt enligt distanshandelslagen att ångra ditt köp. Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan dess att du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter. 

Hur returnerar du?
Kontakta oss alltid innan gällande byten, returer och reklamationer via info@skinbeutysweden.se
Använd gärna lådan som produkten kom i för att returnera din vara. Se då till att packa varan i ett annat stabilt emballage, ex. en kartong, som gör att produkten och eventuellt den låda som produkten ligger är hel när den kommer tillbaka till oss, då det är en förutsättning för att vi ska kunna godkänna returen. Du står själv för returens kostnad samt att den kommer fram, vi rekommenderar därför alltid skicka tillbaka det vi rekommenderat, kontakta oss om du behöver hjälp med detta.

Dina varor ska återsändas till:
Skinbeutysweden AB
Storgatan 37 151 61, Södertälje
Info@skinbeutysweden.se
0737428337

Återbetalning
När vi godkänt att produkt inklusive kartong och tillbehör är i godkänt skick betalar vi ut pengarna för produkten. Varan/varorna du returnerar måste vara oanvända och förpackningen obruten. Du ska skicka tillbaka varan/varorna så att de är hos oss senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill ångra köpet. Du betalar själv returfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kund. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Vi återbetalar dig inom 14 dagar från det att du meddelat oss att du vill ångra din beställning, förutsatt att du på riktiga grunder har hävt ditt köp och varan/varorna är i godkänt skick.

Restnoterade varor
Om någon/några varor som du beställt inte skulle finnas på lager underrättar vi dig via e-post eller telefon om detta. Du kan då välja själv om du vill vänta på dessa varor, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varorna helt.

Avbeställning
Om beställningen inte har skickats från oss så kan du avbeställa din order via: info@skinbeutysweden.se
Om vi redan har hunnit skicka iväg varorna har du dock möjlighet att returnera oöppnade och oanvända varor på det sätt som beskrivs under rubriken Ångerrätt. Beställda varor som ej hämtas ut från ombudet debiteras med 200 kronor.

Ingredienser & allergisk reaktion
På Skinbeutysweden.se har vi på de flesta märken utskrivna ingrediensförteckningar. Skinbeautysweden tar inte ansvar för att dessa förteckningar är kompletta, eftersom leverantörer ibland uppdaterar och ändrar i formuleringarna utan att meddela oss så att vi kan ändra på hemsidan. Vissa märken listar endast huvudingredienserna och inte det fullständiga innehållet. Därför rekommenderar vi att du alltid utgår från ingrediensförteckningen som står listad på själva produktförpackningen. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du är minsta osäker på innehållet, eller om du vet att du är allergisk mot en viss ingrediens, så kan vi läsa på förpackningen åt dig och ge råd. Vi skickar dessutom gärna ett litet prov till dig på produkten i förväg – allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp.

Skinbeutysweden tar inte ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller ett prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning. Skinbeutysweden tar inte heller ansvar för allergiska reaktioner.

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet

-SkinbeutySweden AB följer de lagar och regler som syftar till att skydda dig som kund och privatperson.

-Skinbeutysweden är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Organisationsnummer: 5591980908

Vi samlar in den information som du lämnar när du:
registrerar dig på vår webbplats
loggar in på ditt konto
gör ett köp
gör en bokning
gör vår Hudanalys
kontaktar oss

När du accepterar våra avtalsvillkor vid registrering accepterar du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy. Detta kan ske både fysiskt, via epost eller telefon eller genom att du kryssar i avtalsvillkoren vid registrering på webbplatsen.

Ditt namn, personnummer, e-postadress, telefonnummer, faktura- och leveransadress
information och bilder som du lämnat vid vår Hudanalys
information och bilder på hud, hår eller kropp som du lämnat vid kontakt med kundtjänsten, terapeut eller butikspersonal
IP-adress
resultat från marknadsföringsaktiviteter
resultat från omdömen och undersökningar
Uppgifter som rör hälsa och etniskt ursprung är känsliga personuppgifter i lagens mening. När du besöker vår webbplats eller vår salong, så samlar vi inte in känsliga uppgifter från dig utan att du har gett oss ditt samtycke.

En så kallad kaka, eller cookie som den också kallas, är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Kakor används för att ge besökaren tillgång till olika funktioner på webbplatsen.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator och kakan har då ett utgångsdatum. Den används till exempel för funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte webbplatsen. När utgångsdatumet har passerats raderas kakan automatiskt när användaren återkommer till den webbplats som skapade den.

Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum. Den här typen av kakor lagras tillfälligt i användarens dators minne, och finns bara kvar under tiden då användaren är inne på en webbplats. Sessionskakor lagras alltså inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när användaren stänger sin webbläsare.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen använder kakor samt om ändamålet med användningen av kakor. Skinbeautysweden.se använder båda typerna av kakor till funktioner som att logga in och att lägga produkter i varukorgen. Skinbeautysweden fungerar alltså inte korrekt utan kakor. Vårt ändamål med att använda kakor är att vår webbshop ska fungera så bra och smidigt som möjligt. 

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Följ din webbläsares instruktioner (tillvägagångssättet varierar beroende på vilken webbläsare du har). Om du inte tillåter lagring av kakor innebär det dock att funktionaliteten på Skinbeautysweden begränsas avsevärt. Vi rekommenderar därför att du tillåter kakor för att få en så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats och webbshop.

Vad vi använder informationen till:

för att fastställa din identitet
för att hantera beställningar
för att behandla och tillhandahålla dina köp och bokningar
i kontakter för att granska din bokningsstatus eller information som ansluter till dina bokningar och köp
för att kunna ge dig bästa möjliga service i råd om produkter eller behandlingar
för att utforma produkt och behandlingsalternativ för dig
för att analysera statistik och användarbeteenden kring våra produkter och tjänster
för att öka nyttan och upplevelsen av våra tjänster.
för att marknadsföra tjänster och produkter inklusive beteendemarknadsföring
för att skicka ut relevanta nyheter till dig

Vi ser till att endast behörig personal har tillgång till dina personuppgifter. Vi ser också till att våra samarbetspartner och leverantörer behandlar dina personuppgifter enligt överenskommelse med oss.

Personuppgiftsbiträdesavtal är ett avtal som säkerhetsställer att biträdet
endast behandlar personuppgifterna enligt en dokumenterad instruktion
ser till att alla som behandlar uppgifterna har åtagit sig att behandla personuppgifterna med sekretess
upprätthåller en hög säkerhetsnivå
Personuppgifterna kan komma att överföras till tredjepartsland utanför EU/EES om någon av våra leverantörer eller samarbetspartner befinner sig där eller flyttar dit.

Skyddande av personuppgifter
Vi är måna om att skydda dina personuppgifter från att användas felaktigt. Vi ser till att våra säkerhetssystem är uppdaterade. Våra anställda har säkerhetsrutiner och säkerhetsregler som vi ser till att de följer. Vi ser också till att våra anställda är uppdaterade vad gäller lagar och regler.

Dina rättigheter
Du har rätt att när som helst få personuppgifter som inte behöver sparas på grund av rättslig förpliktelse raderade. Du kan även få dessa ändrade och få reda på vilka personuppgifter vi har om dig.

Personuppgifterna sparas i 3 år efter avslutat inköp.
När du accepterar våra avtalsvillkor vid registrering accepterar du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy. 

Kontakta oss
Om du har någon fråga är du alltid välkommen att skriva, ringa eller e-posta dina frågor till oss, så hjälper vi dig gärna.
Mailadressen är info@skinbeautysweden.se  och telefonnumret är 0737428337

Har du fakturafrågor, vänligen vänd dig till Klarna på 08-120 120 00 eller info@klarna.com.