Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔
wallpaper-180-300x300

Glow/lyster

Allt fler vill ha tips hur man får till den perfekta lystern/glowet! Känner du att du tappat lystern? Har du en ojämn hudton/gråaktig? Då kan det vara hög tid att fuktboosta ordentligt, men många gånger kan de ligga många döda hudceller på hudytan vilket gör att du får en mer tråkigt och gråaktig hudton. Vilket ofta betyder att du först behöver peela dig först innan du fukt bombar huden, detta för att få en mer jämn lyster.

Tips

C -vitamin i både mat och i dina hudvårdsprodukter är hög tid att investera i om du önskar mer ökad naturligt Glow.

Ät mer avokado, på mackan i salladen är perfekta att blanda i vardagslivet. Granatäpple innehåller antioxidanter som också har en skyddande effekt.

Citrusfrukter, blåbär är och sist men inte minst grönt te sägs ha en blodcirkulations ökande i huden vilket bidrar till jämnare/klarare hudton.

Undvik/ uteslut:

Att inte peela dig regelbundet ger dig allt mer döda celler i ytan, detta kan i sin tur ge dig en känsla av yttorrhet och i nästa steg ger dig mer gråaktig och tråkig hudton, dessutom när du lägger på produkter på denna hy kan produkten inte penetrera ner i huden då ger inte dina produkter någon större effekt.

Behandlingar:

Klicka här för rekommenderade produkter

Share this post

Dela på facebook