Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔

skin

Hudvård

DERMAPEN 4

Vad är Dermapen?

En Dermapen-behandling går till så att 16 sterila engångsnålar skapar upp till 1920 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden.

LA face lift Dermapen 75 min 3.895,00 kr

Dermapen (Ansikte) Vitamincoctail 50 min 2.200,00 kr

Dermapen (Ansikte,hals) Vitamincoctail 60 min 2.500,00 kr

Dermapen Advanced 60 min 2.500,00 kr

Dermapen (Ansikte+hals+dekoltage) Vitamincoctail 60 min 2.900,00 kr

Dermapen kur 3 gånger (ansikte) 5.500,00 kr

LA- Facelift med vitamin cocktail tillhörande masker.

LA- Facelift, även kallad Freddy Felix tekniken, är en speciellt utformad behandling som stimulerar kollagen och elastin för ett naturligt ansiktslyft. Man behandlar hela ansiktet, halsen, dekolletaget, bakom öronen samt i skalpen för att kollagenet ska stimuleras och huden ska stramas upp. Huden i din hårbotten fungerar givetvis exakt lika som resten av huden på kroppen och i ansiktet, så LA-Facelift behandlar helheten och är en total anti-age behandling.

L.A. Facelift utvecklades av VIP-läkaren Freddy Felix i Los Angeles, USA som är känd för att behandla alla stora stjärnor i Hollywood och ger dom en fräsch och spänstig hud.

Det rekommenderas 3–8 behandlingar med 6–8 veckor mellanrum för bästa effekt. Behandlingsplanen är alltid individuell och tillsammans med din terapeut lägger man upp en behandlingsplan som passar just dig.

Att tänka på innan behandling:

Tvätta håret samma dag behandling ska göras.
Undvik hårspray, hårvax och andra hårprodukter innan behandling.

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter 1-2 dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efteråt. Själva behandlingen går ganska snabbt, Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar.

  • Åldrad hud, fina linjer och rynkor

  • Röklinjer runt läpparna

  • Lyster, uppfräshning

  • Uppstramning av huden och hudföryngring

  • Ärr (akne, kirurgiska och brännmärken)

  • Stora porer

  • Melasma, pigmenteringar och solskador

  • Milier, keratosis pilaris

Originalet med patenterad teknologi.

Dermapen™ var den första microneedling-pennan på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över. Det finns ett antal kopior men Dermapen är överlägsen dels genom sin vibrerande funktion som ger upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund, dels och ännu viktigare, genom sin höga kvalitet på de sterila engångsnålarna. Vi använder enbart originalnålar som ger maximal hudstimulering utan att skada.