Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔
did

Carro sågar saker och ting

Låtsas hudterapeuter:

Första saken jag kommer ta upp är alla dessa låtsas hudterapeuter. Det första tipset till er är att det är skillnad på folk som är utbildade auktoriserade hudterapeuter och folk som lossas vara kunniga, utför avancerade behandlingar utan någon riktig grundutbildning. Huden består av flera olika funktioner, dermatologi, helhetstänk och produkter består av en rad kosmetisk kemikunskap. Välj kvalité före kvantitet, då det annars kan sluta dyrare än vad det är tänkt.  Se gärna över att din behandlare är auktoriserad hudterapeut och har goda recensioner.

BB golw kan det vara farligt?

BB glow har inte funnits så länge och går under en kosmetisk behandling, kosmetiska behandlingar är ofta mindre kontrollerade och reglerade. Detta är en behandling som diskuteras att t.o.m kan bli förbjuden i framtiden. Har mött flertal kunder som gjort behandlingen och tyvärr fått komplikationer och infektioner efteråt, detta kan hända alla behandlingar men i detta fall är fler missnöjda än nöjda.

Största riskerna med BB Glow är pga. ingredienserna som slussas i huden som kan ge allergiska reaktioner, kontaktdermatit, infektioner, hyperpigmentering, ärrbildning, cellskada och i värsta fall cancer.

Tidigare argument kring detta är att de slussas bara yttersta hudlagret i epedermis, då undrar jag detta lager har en cellförnyelse på ca 30 dagar hur kan det hålla 4m-6m isfall som många utlovar, låter lite dyrt i längden.

Vad händer om man slussar ner dessa pigmentet längre ner i huden än vad det skall göra?  Jo, då finns det större risk för allergier.

Så kort och gott det går inte ihop, eller låter inte helt genomtänkt i mina öron.

Falsk marknadsföring

Jag är en kritisk kund, precis som jag tycker alla andra också borde vara. Är man ärlig så tåls man att bli ifrågasätt! Jag har själv skapat ett eget varumärke och ser både stora och små märken verkligen utnyttja marknadsföring på ett felaktigt sätt. Naturligt, ekologiskt, veganskt, hormonfritt, inte testat på djur, listan är lång. Visste du att man får inte ens ha hormonstörande medel eller testade på djur, enligt EU regler? Varför då marknadsför vissa saker stenhårt? Har det med tydlighet eller utnyttjande av marknadsföring att göra?

Jag sett sjukaste säljargumenten som knappt stämmer, leverantörer som inte ens kan svara när man ifrågasätter det utan pratar runt kring frågan, fattar ni hur illa det är?

Detta inlägg är baserat på fakta, erfarenhet och kundernas input.

Share this post

Dela på facebook