Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔

Vi Arbetar Med Passion

Bakom SkinbeautySweden hittar du grundaren Carolina Bulut som varit verksam auktoriserad hudterapeut sedan 2017.

Varmt välkomna till kliniken som jobbar med kunskap och hjärta! Hos oss har vi verkligen tänkt på allt, alla detaljer man vill mötas av! Allt ifrån en lugn och harmonisk miljö till dem mest resultatinriktade behandlingarna utförda av auktoriserad hudterapeut.

Hudvård

Ansiktbehandling

En ansiktsbehandling är i huvudsak en flerstegs behandling som är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling rengör, exfolierar och ger det huden behöver, främjar och hydratiserad hud som kan hjälpa din hud att se yngre ut. Du får också råd om det bästa sättet att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling fungerar bäst när den ingår i ett pågående program för hudvård.

fransar och Bryn

Färga fransar och bryn

Är du trött på att måla dina ögonbryn varje morgon och vill förenkla din morgon med att färga brynen/fransarna? 

Rådgivning

Konsultation

Här har du chansen att få en personlig konsultation, då jag tittar och ställer frågor, tillsammans hittar vi det passande behandlingar/produkter för dina behov och önskemål.

Kroppsvård

Ryggbehandling

Detta är en effektiv kropps/rygg behandling vid problem med kvisslor och orenheter. 

Fransar och bryn

Yumi Lashes

Yumilashes är en keratinbehandling på dina egna naturliga fransar, i behandlingen gör man ett lyft, ger keratin och vitaminer samt färgar och laminerar fransarna. Behandlingen är smärtfri och passar även känsliga ögon.

Yumilashes har funnits i 10 år och finns kvar på marknaden! Yumilashes är originalet på keratinbehandlingen och räknas inte som en lashlift då det inte innehåller lika starka kemikalier

hudvård

Freezpen

Cryobehandling är en effektiv och naturlig behandling som effektivt eliminerar olika hudfläckar som t.e.x. vårtor på bara några sekunder med hjälp av kyla.
Cryobehandling en noggrann behandling som arbetar med dikväveoxid (lustgas) för att frysa pigment och hudfläckar på 1-20 mm. Med Freexpen är risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat

Hudvård

DERMAPEN 4

Vad är Dermapen?

På en Dermapen-behandlinga använder man sig av 16 sterila engångsnålar som skapar upp till 1920  microkanaler per sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden

GLOW

Red Carpet

Ska du gifta dig? Eller kanske gå på event eller på fest? Då har vi det du behöver, nu kan du få ny lyster och mer uppstramad hud med våran speciella ”redcarpet” behandling. Du får allt i ett och kommer glänsa. Jag rekommenderar dig att boka denna behandling samma vecka som tillfället. 

rådgivning

Carolina skräddarsyr behandling efter hudtillstånd

Den här bokning är för dig som inte alls vet vad du ska välja för behandling på menyn, men vet säkert att du vill börja med det jag Carolina (akut hudterapeut) rekommenderar. Tillsammans kommer vi överens vad som är bäst för dig.
Vi gör en konsultation i samband med behandling på detta behandlings tillfälle.

MELASMA/ PIGMenterING

Cosmelan ®

Vi gör alltid en konsultation innan denna behandling..

Cosmelan ® pigmentborttagning – behandlingen garanterar förbättringar, den anti-estetiska defekter i hudskiktet försvinner med en mycket hög säkerhetsmarginal.
Cosmelan ® pigmentborttagning – behandlingens huvudsakliga verkan är eliminering av mörka fläckar i ansiktet (melasma och kloasma).
Cosmelan ® pigmentborttagning – behandlingen innebär en mycket mångsidig, dynamisk process som lätt anpassas till behoven i varje enskilt fall

ögon

Global eyecon ögonbehandling

Behandlingen består av tre moment med en kombination av en speciellt framtagen kemisk peeling för ögonområdet mot hudåldrande, pigmenteringar och trötthetstecken samt en steril lösning för nedslussning. Tillsammans med Dermapen dämpar det pigmentering och ger en svullnadsdämpande effekt. Avslutas med en fuktgivande och svalkande ögonmask.

Denna behandling görs alltid i kur om tre behandlingstillfällen och då var tredje vecka