Fri frakt ✔ Snabb leverans ✔ Auktoriserad återförsäljare ✔

Hudvård

hudvård

Ansiktsbehandling
(Skräddarsyr efter kund)

En ansiktsbehandling är i huvudsak en flerstegs behandling som är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling rengör, exfolierar och ger lyster och fukt till huden. Du får också råd om det bästa sättet att ta hand om din hud. En ansiktsbehandling fungerar bäst när den ingår i ett pågående program för hudvård.

Advanced Peels (image skincare) 60 min 995,00 kr

Advanced peels är för dig som vill ansiktsbehandlingen till en ännu högre nivå! Passar dig som tex har pigmeteringar, acne 1-3, problemhy, stora porer mm. Resultatinriktade peels efter problem/behov. Då detta är en mer avancerad behandling viktigt att även ha en god hudvårdsrutin hemma i kombination med behandlingen (fråga vid behandling)

Kur 5 gånger (AHA, Quick fix) 2.000,00 kr

AHA kur 5 gånger, (Quick fix) AHA-peeling
Rengöring, hudanalys, AHA-peeling samt avslutande produkter

Ansiktbehandlig Qick fix 30 min 595,00 kr

Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, mask och avslutande produkter.

Ansiktbehandling klassisk 60 min 60 min 895,00 kr

En rengörande behandling med produkter anpassade för ditt hudtillstånd. Inkl rengöring hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porerna, ansiktsmask och dagkräm (Skräddarsyr efter kundens behov).

Ansiktbehandling 90min (Lyx) 90 min 1.500,00 kr

Lyxig ansiktbehandling, en rengörande behandling med anpassade produkter till ditt hudtillstånd. Inkl. rengöring, hudanalys, kemisk-peeling,  djuprengöring av porerna, brynansning, akupressur & massage, ansiktsmask och dagkräm.